Klik2

KERTAS MEWARNA KEMERDEKAAN (2)

 Contoh 1


Contoh 2

Contoh 3

Contoh 4

Contoh 5

Contoh 6
 Contoh 7


Contoh 8

Contoh 9

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

13 ulasan:

merpati putih berkata...

salam pn bole saya dapatkan salinan gambr ini..email saya nini_asnida86@yahoo.com

Irene berkata...

Selamat sejahtera puan, boleh tak saya mendapat salinan gambar ini? emel saya sschua_92@hotmail.com

akusigadismerah berkata...

salam sejahtera...sy jugak nak gambar2 ni...email saya ida.akmar15@gmail.com

NzA berkata...

w.salam...gambar2 ni boleh di copy paste dr blog nie. TQSM.

NzA berkata...

W.salam, saya dah email semua pic tu. TQSM krn sudi singgah ke sini.

ila berkata...

salam. t.kasih atas rujukan yang berguna ini

NzA berkata...

Sama2. Sharing is caring.

Gina berkata...

Salam
Boleh saya dapatkan semua gambar-gambar ini? Terima kasih
gina_manan@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

salam puan..saya tertarik dengan gambar ini...boleh tak saya dapatkan juga gambar-gambar tersebut... email sekolah saya sklangkawit@yahoo.com... terima kasih ya..seronok dapat buat aktiviti mewarna bulan kemerdekaan ini..

siiti berkata...

salam..boleh saya minta salinan gambar-gambar ini untuk aktiviti kemerdekaan sekolah saya. tq..sitirahani78@yahoo.com.my

Tanpa Nama berkata...

Nice

Norhuda Norhuda berkata...

assalam.. boleh sy dapatkanm gambar kemerdekaan diatas.tq for sharing.. huda_hafzi@yahoo.com

Norhuda Norhuda berkata...

assalam.. boleh sy dapatkanm gambar kemerdekaan diatas.tq for sharing.. huda_hafzi@yahoo.com

Catat Ulasan